Andere inwijdingen

De andere inwijdingen worden binnen het Tera Mai systeem ook wel neveninitiaties genoemd en zijn stuk voor stuk mooie initiatie's en vormen van energie.

Deze inwijdingen worden los van een Reiki e/o Seichem cursus gegeven. Daardoor is het makkelijker om onderscheid te leren maken tussen de verschillende energieen.
Daarnaast is het mogelijk om deze inwijdingen te ontvangen zonder dat je Reiki e/o Seichem cursussen hebt gevolgd, wel is het verstandig als je enige ervaring hebt met energie werk.


* Initiatie in de Orde van Melchizedek & het Witte Broederschap: werken vanuit mededogen.
Melchizedeck was een grote spirituele meester die negentienhonderd drie en zeventig jaar voor de geboorte van Jezus leefde. Hij werd de Prins van Salem genoemd en was de spirituele leraar die Abraham, de stichter/vader van het Joodse geloof, inwijdde in de spirituele mysteries. Dit wordt zelfs duidelijk beschreven in het Oude Testament. Salem werd later de stad Jeruzalem.
De initiatie in de Orde van Melchizedek laat je goed gronden en maakt je meer ontspa nnen om de helings-energieën door te geven, waardoor de helings-energie zich ook beter kan vastzetten in de persoon die je behandelt. Deze initiatie berbindt je ook met de Hoge Meesters van de Witte Broederschap. Wanneer je je op Hun afstemt dan zullen ze je helpen. Melchizedek is nog steeds de 'Hoge Priester' (hiërofant) van de orde, waaraan ook alle andere Meesters aan verbonden zijn. Door deze initiatie wordt de vibratie van de helings-energieën verhoogd. Het vereist een grote verantwoordelijkheid om met de Meesters te werken.
De mensen die zich in deze orde willen initiëren moeten wel met helende energie werken. 
De Melchizedek initiatie opent je naar liefde. Nu is die liefde er altijd al geweest, maar wij laten haar niet toe. Het probleem zit niet in het beschikbaar zijn van de liefde, maar in ons vermogen om liefde te ontvangen ...
Tijdens deze avond ga je met Melchizedeck werken mbv geleide meditiatie's en een aantal hands-on aanrakingspunten.

* Yod 1, 2 en 3.
De initiatie in YOD opent je hartchakra en maakt verbinding met je derde oog / intuïtie / Hoger Zelf.
Waardoor je beter in contact komt met de universele gedachtegang. Het helpt in het helingsproces, door je beter inzicht te geven waar de problemen liggen. Het verbindt je tevens met de 'Universele Waarheid'. Hiermee wordt bedoeld, dat je de werkelijke waarheid / eerlijkheid van een ander beter zal herkennen. Maar ook je eigen waarheid en eerlijkheid zal je moeilijker kunnen verhullen.
Meer info over Yod kan je HIER vinden.

* Violette Vuur.
Volgens sommige esoterische tradities zijn er in de kosmos zeven stralen werkzaam. Iedere straal wordt beheerd door een intelligentie. De zevende straal wordt `Violet vuur/vlam' genoemd. Dit is een zeer sterke kosmische kracht. De beheerder van deze kracht is Saint Germain. Deze initiatie verbind je met St. Germain en de engelen van het Violette Vuur. Het helpt bij het transformeren van alles.

* Shakti Pac.
Is geen initiatie maar een verbinding op de energie van de zon. Het is een energie overdracht via een Seichem Master naar je ruggengraat en komt van een Maya Sjamaan. Het zenuwstelsel zou bovennatuurlijke energie dragen en daardoor is de ruggengraat een geschikt overdrachtspunt. Niet iedereen ontvangt dezelfde hoeveelheid energie. Niet de Seichem Master maar de kosmos/de grote geest beslist hoeveel energie je zal ontvangen. Deze energie overdracht kan je meerdere keren ontvangen bv na het werken met energie tijdens het laatste deel van een cursus e/o als onderdeel van de Engelen workshop.

** Engelen workshop.
De workshop bestaat uit 2 avonden met de volgende onderdelen:
1e avond: * Shakti Pac * Gerichter werken met 2 aartsengelen.
2e avond: * Activeren van je Engelenvleugels * Leren werken met de set: Symbolen van de Helende Engelen.

** Voor deze workshop heb je de set Symbolen van de Helende Engelen nodig, deze set moet jezelf aanschaffen:
De set van Symbolen van de Helende Engelen bestaat uit 49 kaarten en een 156 pagina's tellend boek waarin helder wordt uitgelegd hoe je met deze kaarten kunt werken en wat de kaarten betekenen. De uitleg van ieder kaart bestaat uit 6 delen: Een affirmatie, basisthema, overige thema's, lokalisatie in het lichaam, diepere achtergrond en een meditatie. Prijs E 29,50 . Koppenhol Uitgeverij.

Index