Een aantal ervaringen van cursisten na het volgen van een cursus of workshop.

De eventueel hierna genoemde namen zijn gefingeerd om de privacy van de cursisten te waarborgen.

 

Womb Healing:
- Terugkijkend vond ik het een heel fijne avond en ik merk als ik de woorden lees die we dagelijks moeten herhalen voor onszelf dat er meteen een ontspannend gevoel komt bij mijn baarmoeder. Het wordt wat warm, en het ontspant meteen. Ik vind het ook af en toe ontroerend om de tekst weer te lezen.
- Ik voel als herboren en beter in mijn kracht staan. Voel mij zekerder en durf veel meer aan.
- Ja, mooi was het. Hele zachte energie voelbaar de volgende dag. Wel eerst een deel van de nacht de spanning rondom de spieren in mijn onderbuik mogen invoelen en doorademen. Mij heeft de eenvoud van het ritueel getroffen. De zinnen over de baarmoeder komen regelmatig door. Samen met de visualisatie zet ik het in om mij te helpen om van binnenuit te leven en te creëren in plaats van reactief en het zoeken buiten mezelf. Het voelt als het zacht en ontvankelijk maken van de baarmoeder voor mezelf. 
- Wat hebben jullie dat mooi gedaan, zo samen. Ik heb heel veel krampen gehad en soms nog. Ik zit ook wel een enorme flow zo ... Je snapt het vast, het is dolle boel hier bij mij. Het is niet voor niets dat het zo samenvalt. De enige weg, is de weg erdoorheen en de creatie-kracht vloeit al als een malle ... heb al mn eerste zuster die ingewijd wilt gaan worden en met haar ga ik ook samen de rites doorgeven...pfff, ga met de stroom mee dus. thnx kanjer
- De womb healing heeft me veel energie en een nieuwe verbinding met levensplezier gegeven.
Ik voel me sindsdien wezenlijk anders, meer gedragen, stabieler ofzo en af en toe voel ik een hele mooie warme ruimte in mijn onderbuik. Ik merk wel dat het "werk" nog niet klaar is.
Ben veel bewuster geworden van wat ik voel gebeuren in mijn baarmoeder maar merk ook dat ik het soms vergeet om er voor te zorgen dat ik spanning loslaat (oude en nieuwe spanning)


Heling met stenen workshop:
- Hoi Erika, het was weer een heerlijke avond! Zo fijn en vertrouwd dat ik altijd bij je terecht kan! Tot 14 ... Ik kijk er weer zo naar uit. Dikke kus
- Wat een prachtige workshop was dat vanavond ' Heling met stenen' . Ik heb genoten Erika

Algemeen:
- Mijn complimenten aan je.....voor al die cursussen die ik bij je heb mogen volgen....vind het erg positief....
- Ik wil me ook graag inschrijven voor de 4 zonnen en midwinter despacho! Ik hoop dat je nog een plekje voor me hebt. Ik vind dit zulke fijne avonden!!!

- Ik heb weer veel geleerd, was fijn!!!! Dankjewel

Munay-Ki:
- Dank je wel (voor de foto's), mooi aandenken aan een fijne dag
- Je hebt veel te geven aan deze wereld Erika.
-
Met mij gaat het goed. Ik merk toch dat er iets aan mij aan het veranderen is. Het gevoel dat ik sterker aan het worden ben.
-
Ik voel mij energieker en ook meer in mijn kracht. Ik benoem ook meer naar anderen. Buiten dat maak ik bijvoorbeeld ook gemakkelijker een babbeltje her en der. Al met al erg positief dus!
Ik neem ook rustig de tijd voor de vuurceremonie. Ik steek dan ook de gekleurde kaarsen aan en visualiseer de banden van kracht ...
-
Wat fijn dat je ons zo blijft volgen en betrokken bent.
Ik merk verder dat ik veel meer dingen goed inschat. en dat ik intuïtief van alles op het juiste moment open, inzie, uitspreek, aanpak of afhandel. Het kleine vuurritueel doe ik elke dag en de uitgebreidere rituelen een aantal
malen in de week.

-
Heel erg dank je wel voor je bezielende cursusleiding!Mosoq Karpay Blessing:
- Ik voel me bijzonder goed en opgewekt heerlijk. Ik vond het heel fijn om mee te maken!
- De Mosoq karpay blessing is mij erg goed bevallen! Nog een keer dank hiervoor.
- De eerste week (ongeveer) voelde ik mij als n soort "VERLICHT" Dat alles veel makkelijker ging, alsof je verliefd bent of zoiets dergelijks.
- Dat het me geholpen heeft meer orde te krijgen  in de dingen die me toen bezig hielden. En dat die druk grotendeels van de ketel is.  
- Emotioneel gezien gaat het prima, ik kijk terug op een mooie blessing  en heb het idee dat de dingen wat mijzelf betreft goed. Op een rijtje staan, en een paar van de wensen zijn al uitgekomen ...
- Ik voel me nog dieper verbonden met al wat is. Onbelangrijke dingen gaan ook echt nog meer langs me heen.

Banden van Kracht workshop:
- Het gaat hier goed, soms wat uitdagingen maar merk dat ik snel weer in mijn kracht kom ...
- Het gaat best wel aardig met me vind ik. Ben wat rustiger en kan wat meer in contact komen met “mijn”  eigen Kracht. Dankzij de banden van kracht kom ik er ook weer wat sneller bij als ik weer in mijn ego verdwaal.

Despacho:
- het was een fijne avond groetjes
- dank je wel erika.....vond het een super avond...fijne sfeer...
- Heerlijk lang geslapen en ontspannen wakker geworden vandaag. Dank je wel voor deze bijzonder avond
- Was mooi en fijn gisterenavond. xxx
- Dank je wel Erika. Voor de prachtige volle maan Decpacho ceremonie. Het heeft me gegeven wat ik heb gebracht. ik stopte er een veer in... Onderweg kwam ik deze prachtige veren tegen. Als je loslaat ... Komt het moois naar je toe .... En zoveel meer kreeg ik door ..

Viva La Donna Dag:
- Nog ontzettend bedankt voor die heerlijke - fijne - prettige behandeling. Het gaat inmiddels een stuk beter met mij. - - - Vond het een bijzondere ervaring. EN nog bedankt voor die prachtige ketting. Ben blij dat ik jouw heb uitgekozen voor een verwen behandeling. Want heb ook de ontmoeting - gesprek met jouw als erg prettig  ervaren.

Reiki:
- Voor mij zijn de Reiki-cursussen, die ik alweer ruim een jaar geleden bij jou volgde, heel waardevol.
Ik ben er nog steeds blij mee!

Reiki/Seichem 3
- Het voelt nog steeds erg goed. :-) Ben ook wat bewuster van onrealistische gedachten en van de leefregels.
- Het gaat heel lekker al zeg ik het zelf. Als ik aan de energie denk voel ik hem ook en zowaar ik begin iets met de symbolen te krijgen ;-). Iedere dag even voor het slapen gaan mezelf "behandelen" voelt heel prettig aan en gaat als vanzelf.
- Het voelt nog steeds goed. Het gloeit nog steeds na op mijn ruggengraat :D
Ook ik ben me weer meer bewust van de leefregels. Het korte lontje wordt ook steeds minder kort ;-)

***

De keuze om bij Erika Reiki te gaan volgen, kwam eigenlijk na het bezoeken van een aantal internetsites. Niet zozeer de uitgebreide site met veel informatie gaf de doorslag, maar veel eerder een goed gevoel bij het zien van de foto van Erika en kwamen ervaring, gevoeligheid, helderheid en zuiverheid naar voren en werd later tijdens de cursussen die ik bij haar volgde bevestigd.

***

De initiatie was zeer krachtig. Ik kwam terecht in een grote bankbare stilte en werd in omringt door een kring van engelen en gidsen. Doordat ze in een kring om me heen stonden, lieten ze me merken dat ik altijd van hen bescherming zou krijgen ...

Ik wil je bedanken voor alle lessen en Reiki-energie die ik mocht en mag ontvangen.

Dank voor je cursussen. Vond het erg interessant en plezierig.

***

Her-inwijdingen in Melchizedeck:
De her- mechizedeck van afgelopen maandag werkt flink door. Het heeft me heel erg diep geraakt.
Tijdens de inwijding werd ik opgetild en voelde een soort omhelzing van liefde, warmte en koestering. En dit raakte me zo diep. Er kwam me een kluit emoties maar ook pijn naar boven waar je u tegen zegt.
Dit kwam echt bij me binnen en raakte me heel erg diep ...

***

Her-inwijdingen in Seichem:
Bij de seichem I herinwijding was het in het begin heel erg druk om me heen en ik werd opgetild toen Erika begon met inwijden. Maar tegelijkertijd werd ik ook soort van in mezelf teruggeduwd. tijdens de inwijding waren er ook uilen aanwezig. En kreeg ik ook een soort van veren mantel omgehangen. na mij werden mijn mede cursisten ook nog ingewijd en de uilen bleven al die tijd in m'n "zichtveld" En de veren mantel werd elke keer als Erika een van m'n mede cursisten de seichem I inwijding gaf zwaarder.
Bij de Seichem II herinwijding ging m'n 3e oog open in de vorm van een groot diamantvorm die m'n halve gezicht plus m'n hele voorhoofd besloeg. en het was alsof die opening soort van drie dimensionaal naar buiten en naar binnen pulseerde. Verder was ik me bewust van mijn eigen ontspannen zijn. Ik voelde me zo relaxed. zo rustig. En op m'n gemak.
Dank je wel Erika voor dit mooie kado.

Er hing zo'n rustige sfeer, haast sereen te noemen.
Erika, hartstikke bedankt voor deze hele fijne avond!!

Het gaat goed met mij. Toen ik terug reed, voelde ik mij zeer helder en ook zelfverzekerder. De rust zat nog goed in mij, ik heb ook geen muziek opgezet. Het voelde prima.
De afgelopen dagen zit ik ook goed in mijn vel. Ik heb veel nagedacht over hoe ik dit moet omschrijven, maar ik ben er nog niet helemaal uit. Woorden die bij mij opkomen zijn meer: zelfacceptatie, zelfvertrouwen, van mij zelf houden. Hopelijk is het een beetje duidelijk
Ik wil ook snel weer verder gaan met Pedemo etc. Als ik symbolen gebruik, voel ik het op de plek waar je de symbolen op mijn handen hebt getekend. Verder voel ik ook meer de energie, geen idee of ik meer energie doorgeef, of ik meer sensitief ervoor ben.
Ik ben wel weer zeer dankbaar voor de ervaring.

Het gaat heerlijk met me hoor maar na de inwijdingen krijg ik ineens stukken omhoog dat ik niet eens wist dat ze er zaten ... :)

***

Reiki 2 en Yod's
De Reiki II cursus en Yod cursus heb ik beiden goed en fijn ervaren. Ik vond het goed afgestemd.
De reinigingsperiode was bij Reiki II vooral fysiek op de lagere chakra's en dat heb ik goed gevoeld. Ik voel ook de reiki energie sterker door mijn kruin en voeten stromen. De reinigingperiode heb ik goed ervaren en ik ben zeer blij dat ik het nog een keer heb gedaan. Het heeft veel oude ballast opgeruimd naar mijn gevoel.


Bij de Yod was het subtieler, de reinigingsperiode heb ik goed ervaren. Na de Yod's is er zeker wat veranderd in mijn energie. Ik ben meer in mijn kracht gaan staan, ondanks ik ontzettend veel stress heb gehad. Mijn helder 'weten', horen en zien is enorm gegroeid in korte tijd.


Reiki/ Seichem 3
Ondanks dat ik het erg druk heb doe ik elke avond Reiki. Het voelt erg goed aan, een stuk warmer en ook weer dieper. De ademhaling heb ik alleen het eerste stuk van geoefend, ik vind het wel zeer wonderlijk wat het teweeg brengt ... De energie gaat er zeker goed van stromen!


Reiki 3:

Ik voel me lichter, opgeruimder, milder en heb nieuwe inzichten gekregen ... ben gewoon blij en tevreden met jou als Reiki Master!

Dingen verwerkt op een weer andere manier, kijk nu anders tegen dingen aan.


Engelen ceremonie + Engelen workshop:
Het was voor mij een bijzondere avond en blij dat ik michael heb mogen zien. Ik probeer er in mn dagelijkse leven elke dag mee te werken...ik zit nu in een nare periode maar ik kom er mede dankzij hen er goed doorheen.

26 april Engelenceremonie bij Erika gedaan, toch miste ik daarna nog "iets".. Op 31 mei en 7 juni de Engelenworkshop bij Erika gevolgd en ik denk dat toen het spreekwoordelijke kwartje viel. De workshop was echt fijn, we hebben Shakti Pac op de eerste avond gekregen...die voelde wel lekker warm aan. De tweede avond had voor mij een bijzondere lading...het openvouwen en activeren van je Engelenvleugels vond ik echt zó gaaf...dat was dus het laatste stukje van mijn "Engelenpuzzel".. Daarnaast ook nog leren werken met de set Symbolen van de Helende Engelen, ook dat deed wel wat met me.
Al met al een heel erg geslaagde workshops!
Gisteren heb ik op de inloopavond m'n Engelenvleugels gebruikt bij behandelingen...werd er helemaal happy van!

***

Ervaring van cursisten nav Reiki/Seichem 4 t/m 7 Beoefenaar-Master:
Mijn beelden zijn versterkt en het helder horen wat al krachtig was is nog meer toegenomen. en makkelijker verder merkte ik na 4-7 een verschil in energietoegifte. en gebeurt het soms dat mijn zonnevlecht mee werkt. ik doe dan als de plek het toelaat mijn zonnevlecht ook tegen de persoon aan. twee handjes en een buikie dan, werkt top.

Met mij gaat het goed overdag merk ik er niet zoveel van. Was de avond zelf toen wij naar huis toe gingen nog wel lichtelijk afwezig tot een dag er na ,maar geen nadelige problemen voelde goed en vertrouwd aan. S'avonds beginnen mijn handen te tintelen en neemt de druk op mijn zonnevlecht toe verspreidend naar mijn hart ,en een lichte druk op mijn hoofd. Welke ik niet als hinderlijk ervaar ,als ik iemand behandel of zelf een behandeling onder ga is het weer redelijk weg.
De inwijding was heerlijk en een waar  geschenk dank je er voor.
 

Van de reiniging heb ik weinig gemerkt, alles is zijn gangetje gegaan.
Ik kan mijn lichaam en vooral mijn chakra's voelen en ik heb gemerkt dat ik de symbolen via visualisatie ook kan plaatsen daar waar het nodig is en dan werkt het ook.
Ik ben me ook veel bewuster van mijn zonnevlecht geworden en ik voel ook sneller als zich daar iets plaatsvind (positief of negatief).
Al met al vind ik de uitbreiding een grote toegevoegde waarde wat Reiki betreft.

Dinsdag was ik voor een behandeling bij mijn Reiki Master. Het eerste wat ze zei, toen ze haar handen bij mijn zonnevlecht hield: ik VOEL me daar een energie!!!!"
Het kwartje wilde bij mij een paar seconden niet vallen, totdat ik klaar wakker schoot en haar vertelde dat ik was ingewijd in Tera-Mai Reiki & Seichem IV, V, VI, VII Master. Ik vind het heel bijzonder dat zij dat kon voelen. Ik dank jou dat jij me in staat hebt gesteld om deze inwijdingen te mogen ontvangen.

Op mijn rug ten hoogte van de zonnevlecht heb ik een gevoelig plekje. Dit plekje voel ik niet aan de buitenkant maar "inwendig". Ik voel per dag de energie op een andere plaats zitten. De energie stroomt beter (de kraan is verder open gezet). Ook kan ik mijn chakra's beter behandelen en voel ik ze ook beter. Al met al voel ik me nog steeds "ruimer" en meer in balans. Lichamelijk en geestelijk kan ik meer hebben en voel ik me ook sterker ...

Mijn ervaring was dat mijn zonnevlecht heel erg warm werd en bleef tot je stopte met de inwijdingen. En voor me zag ik een hele boel energie warrelen. Ik heb nog steeds een warm gevoel van binnen nu! Dank je wel ...

Het voelt als "happy energie"
Merk meer warmte in mijn handen en merk ook vaak een heerlijke warmte th van zonnevlecht. en er is een versterking lijkt het wel in een bepaalde vorm van communicatie in de zin van "moeilijke onderwerpen". rust, aarde stabiliteit, blijheid kracht en er word op gereageerd door anderen, "wat is er met je, je straalt zo"?
Na 7 maanden: Ik ben er erg blij mee! en voel/weet/merk dat dit mij weer krachtiger in alles heeft gemaakt!

Ik ben lang niet zo moe als voordien en dat is heerlijk ...

Het bevalt goed al merk ik dat er veel oud zeer sneuvelt....ik ben duidelijk aan het opruimen ook met mensen ...

De reikicursus in Delft was leuk om te doen. De wierrook en het steentje vond ik erg leuk! Evenals de map met certificaat. Je gaat er serieus en liefdevol mee om. Complimenten.... !

Ik heb wel meer rust, ik sta dichter bij mijzelf, meer geaard en dat is erg prettig.

Ervaring inwijding op afstand (Nederland ~ Nieuw Zeeland):
Het kwam echt goed over, de inwijding. Voelde precies wanneer Erika begon en wanneer ze stopte, werd heel warm bij de solar plexus. De reiki stroomt sinds de inwijding nog sterker dan voorheen.

***

Yod cursus:
Ik merk een veel sterkere verbinding met mijn gidsen en mijn intuitie is ook veel sterker geworden.
Ik heb het gelijk in beeld zeg maar ...

Ik ben blij dat ik de Yod 's alle 3 heb gedaan!! Ze kwamen ook precies op het juiste moment.
Vanmorgen de Yod weer gedaan en het voelt zeer goed. Ik merk een veel sterkere verbinding met mijn gidsen en mijn intuitie is ook veel sterker geworden. Ik heb het gelijk in beeld zeg maar. Ook heb ik ervaren met masseren dat ik veel beter bij mezelf kan blijven en het aarden onder mijn voetchakra's gaat sneller en wordt warmer.
Erg blij mee...

***

Krachtstok als Talking stick:
We zijn gisteren met de 2 teams aan het werk gegaan en de stok zat in mijn tas. De hele sessie verliep helemaal zoals gewenst, bijna niemand onderbrak de ander en een flink aantal thema's zijn besproken op een zeer zorgvuldige wijze. Ik kreeg gisteravond toen we stopten van 2 mensen complimenten voor de begeleiding en vanmorgen ook nog van iemand. Tja, heeft mijn krachtstok gewoon zijn werk gedaan vanuit mijn tas?
Wie zal het zeggen. Ik heb mezelf beloofd dat ik hem voortaan altijd in mijn tas laat zitten......

***

Ervaring van een cursist nav Violet Vuur inwijding:
Violet vuur kwam echt binnen. Mijn schouders voelden meer ontspannen, maar ik had wel een enorme "druk" op mijn borst. Het voelde of er "een last van mijn schouders viel". Ik kom steeds dichter bij mijn gevoel en dat voelt prima.

***

Seichem 2 cursus:
Het was een fijn gevoel om weer 's zelf ingewijd te worden.
Nogmaals bedankt Erika het was een mooie en ontroerende inwijding!

Ik heb Seichem 2 mogen ontvangen.
De inwijding zelf was heel bijzonder.
Direct voorafgaande aan de inwijding deden we een geleide meditatie. waarin we eigenlijk vlinders waren. Maar we werden dus engelen. En voor ik was ook nog even libelle.
Toen werden we ingewijd. Er werd ons van te voren gevraagd of we ons met onze hartchackra's met elkaar wilde verbinden. Daarna begon de inwijding. EN ik kon opeens vrijwel de gehel inwijding van m'n mede cursiste volgen. Wat ik heel bijzonder vond. want zoiets had ik nog nooit ervaren.
Daarna was het mijn beurt. alles ging heel snel dan zat ik even ergens in de cosmos tussen de planeten. het volgende moment was ik weer op aarde. En het nodige er tussen in. Ik zag maria ook nog ergens voorbij komen. Direct na m'n inwijding stond er opeens een grote witte engel voor me. Ik zat nog met m'n handen gassho. En die engel ging op de knieën en legde zijn of haar handen om de mijne heen. Dit was een hele intense ervaring voor mij.

Ik had het gevoel opnieuw in mezelf geplaatst te zijn. Ook soort van balancerend.

De weken erna had ik heel veel behoefte aan me-time. Maar tegelijkertijd was ik ook heel druk in m'n hoofd. alsof daarin van alles aan het herstructureren en uitfilteren was. Ik werd er beetje waus van eerlijk gezegd. En moest ook wel heel goed m'n best blijven doen om bij mezelf te blijven en me niet mee te laten trekken hierin. (thanks aan Erika die me af en toe weer effe eraan herinnerde)

Nu ik een week of 6 verder ben voelt ik veel meer rust. Voel ik me meer in mezelf verankerd. En ook meer in peace met mezelf dan ooit.

En voorlopig ben ik hier nog wel even zoet mee voor mezelf.

Dank je wel Erika


***

Ervaring van een cursist nav de Engelen workshop:
Ik vond de Engelen Workshop heel bijzonder om te mogen doen.
De Shakti Pac initiatie gaf me een heerlijk warm en behaaglijk gevoel. Wat me in eerste een heerlijk warme rug bezorgde (wat ik nog een dag of 2 heb mogen voelen) Maar zich daarna van binnenuit door m'n hele lichaam verspreidde.
De meditaties die bij de beide engelen hoorden waren heel bijzonder voor mij op dat moment. Bij de ene om de vrede te kunnen voelen die zich door m'n hele lichaam verspreidde. En bij de ander om te voelen hoe er een hoop troep meegenomen mocht worden. En de golven van de aarde die me weer herinnerde aan wat ik heb mogen ervaren in Vierhouten. Het was mooi om te werken met de energie van de zon in combinatie met iedere engel afzonderlijk. En om het verschil ertussen te voelen. Ook het wijden en programmeren van de Engelensteen die ik gekregen heb m.b.v. de engelenkaarten was fijn om te doen. Op het feit na dat m'n derde oog weer even ging opspelen natuurlijk hahaha.

Het ontvouwen van m'n engelenvleugels vond ik een hele bijzondere sensatie. Ook al had ik m'n vleugels als eens eerder mogen voelen. Nu kon ik er ook mee bewegen. En het leren bewegen ervan was tegelijkertijd nieuw maar ergens voelde het ook alsof het heel vanzelfsprekend was om te leren. Wat het natuurlijk niet is.
De Symbolen van de Helende Engelen kaarten zijn toch wel heel treffend. De kaarten die ik voor mezelf trok op beide avonden waren zo to the point.
Het leren werken met de kaarten is iets magisch. Heel bijzonder om het verschil voelen van een ongeactiveerde en een geactiveerde kaart. Ook het voelen van alle 8 de afzonderlijk aartsengelen kaarten was gaaf. Waarbij er eentje toch wel veel impact had.
Ik ging uiteindelijk toch best moe naar huis. Maar oh zo vol van alles.
Ik vond het bijzonder om de spits af te mogen bijten met het volgen van deze workshop.
Je hebt iets moois in elkaar gezet hiermee Erika. Dank je wel hiervoor.

Nu bijna 5 weken later besef ik dat ik door het volgen van deze workshop, en met de kaarten en m'n vleugels bezig te zijn. Me meer bewust ben van m'n zelfbeeld en de liefde voor mezelf. Ben ergens zachter voor mezelf geworden.
Ondanks de heftige periode waar ik nu in zit. Voel ik dat ik hierdoor weer een stukje dichter bij mezelf gekomen ben. En ben ik me ook vaker bewust van dat er gezelschap om me heen is.

***

Ik heb Yod en Melchizedeck mogen ontvangen. Yod had ik al eens gehad. Melchizedeck was voor het eerst. Ik vond het heel mooi en fijn om deze intitiaties te mogen ontvangen. Melchizedeck heeft me een stilte en rust in mezelf laten ervaren die ik nog niet kende. Ik had er gewoon geen woorden voor. Maar ook in m'n emoties. de uitschieters die al veel minder heftig waren zijn nu even voor m'n gevoel weg. deze onrust in m'n hele systeem is zo lang 'eigen' geweest, dat deze stilte echt wennen is. En yod was lekker om weer te mogen ontvangen. En we waren er idd alle drie stil van ...

We waren dus met zijn drieën. En we zijn het er over eens dat er toch een speciale band tussen ons ontstaan is. En dat we het bijzonder fijn vonden dit met elkaar te mogen delen. Of dit nu komt door de hartverbinding die we samen gemaakt hebben of dat dit geleidelijk gekomen is door de ontmoetingen en oefenavonden die we gehad hebben samen mag joost weten. Maar tis een feit dat we elkaar niet "los" wilde laten. We hebben zelfs na het afscheid nemen van Erika nog bijna een half uur buiten op de hoek van de straat met elkaar gestaan. alsof we niet uit elkaar konden gaan of zo. Heel appart was dit.

Dank je wel Erika voor deze bijzondere ervaring.

***

Gisteravond een workshop" De Vijf nieuwe Gouden TM Symbolen" gedaan, een aantal nieuwe mensen leren kennen en weer een hoop geleerd,en wat een mooie ervaring is het om dan weer de ervaringen van anderen te horen, zelf heb ik door omstandigheden niet van elk symbool wat mogen voelen,maar van Christ ging de boel aardig branden van binnen, en bij het oog van het "Hogere"(mijn vertaling)zag ik een piramide en die kon ik over mij heen plaatsen gaf een gevoel van thuis komen en ben daar een poosje gebleven ik hing, stond, in het lucht ledige midden.
Een geslaagde avond, dank je wel Erika

Het was zeker een leuke en leerzame en gezellige avond, dingen gevoeld die je niet verwacht en voor de rest lekker relaxed. Ook van mij bedankt Erika. 

Ik vond het prachtig en geweldig dat ik erbij mocht zijn. Bedankt!

Was mooi.
Ik heb nu het gevoel meer "ruimte" in m'n hoofd te hebben. En ik heb het gevoel dat er nog een nawerking of zoiets gaat komen. Dank je wel voor deze mooie avond

***

Vanmiddag een hele mooie middag gehad.
Meegelopen bij een inwijding van Erika bij drie Reiki-cursisten.
Heleboel wist ik wel maar het mooiste was toch de inwijding. Van drie losse energievelden (cursisten) naar een groot energieveld. Telkens als Erika met een inwijding bezig was. Ik zag het niet, maar ik voelde energiefrequentie omhoog gaan, leek het net of als er draaikolk van energie was, waarin je naar boven werd getrokken en deze helemaal door je heen ging.
Waarschijnlijk de verbinding met Reiki-energie op masterniveau bij een inwijding.
Leuk om ook te zien dat drie totaal verschillende mensen bij binnenkomst, weggaan als zo goed als gelijkgestemde met hun energie.
Het werkte bij iedereen heel ontspannend.
Van de symbolen heb ik eigenlijk niet zoveel gezien wel als Erika voor en achter iemand stond en telkens weer opnieuw een verbinding werd gemaakt.
ERIKA, DANK JE WEL, DAT IK HET HEB MOGEN MEEMAKEN. Ik heb genoten. Ik vond het bijzonder.

***

Na de inwijding heb ik niet zo veel gemerkt van een zuiveringsfase, maar mischien ook wel, maar dan op een hele positieve manier. Voel me rustiger, sta meer voor mijzelf, begrijp dingen beter, ik heb gewoon zo lekker gevoel. De eerste avond na de inwijdig ging ik pas om twee uur naar bed, liep over van energie, Had ook een voorspellende droom die nacht en nog een hele mooie droom wat betekent dat ik geestelijke hulp van boven heb, ben ik me ook van bewust. Voel nog steeds gefriemel op mijn kruin best wel heel vaak. Als ik ook maar een Reiki boek, of bezig bent met mijn lesmateriaal te schrijven over Reiki dan worden mijn handen gloeiend heet, heter dan anders, intenser ....

***

Jouw Engelencursus heb ik als heel leuk ervaren. Er waren leuke mensen en je meditatie vond ik erg leuk. Ik vind het altijd heerlijk om in de energie van de Engelen te zijn. Je materiaal is erg uitgebreid en dat is erg fijn. Dankjewel

***

Vorige week mocht ik weer een Reiki 1 cursus meelopen.
Het kwam eigenlijk onverwachts, want iemand anders zou meelopen, maar kon niet.
Het waren weer bijzondere avonden. Als ik ook naar de initiatie zelf kijk, dan word ik heel emotioneel, zie en voel de energie van top tot teen, ben wel benieuwd als ik zelf ga inwijden of dat dan anders wordt.
Ook mocht ik gedeeltes van de avonden overnemen, naar mijn gevoel ging het best wel goed en voelde me als een vis in het water.

***

Door alle drukte en hectiek van kerst heb ik nog geen tijd gehad om jou te laten weten hoe fijn ik de engelencursus vond. En:  vorige week liep ik op straat en wat lag er? Een wit veertje. Echt waar. Ik voelde me direct blij. Ik heb er veel aan, het past bij wat ik doe

***

Het is me aardig gelukt om de 'zelfbehandeling' dagelijks te doen en ik ervaar dit ook als erg prettig.
De reikiregels zijn ook een mooi vertrekpunt van de dag. Ik merk zelf dat alles lekkerder stroomt en dit breidt zich ook uit naar mijn omgeving. De katten zijn nog knuffeliger geworden.

***

Ik heb al jarenlang slaapproblemen gehad zelfs vanaf mijn kindertijd. Van de reiki zelfbehandeling krijg ik meestal niet zozeer meer energie, maar veel meer ontspanning, ik doe de oefeningen nu meestal op bed met een mp3 speler en ga daarna even een half uurtje rusten, voelt heerlijk! Het ontspannen en warme gevoel is zo lekker dat ik me na een behandeling alweer verheug op de volgende :)

***

De cursus die ik bij je hebt gevolgd heeft mij dichter bij me zelf gebracht m.a.w. ik weet weer wie ik ben en waar ik voor sta. Bij jou heb (on)bewust geleerd anders naar anderen te kijken en te communiceren waardoor die ander meer ruimte krijgt. Ik heb heb het gevoel dat mensen waar ik mee omga op werk en in vereniging of kerk zich veilig bij me voelen, omdat ik ze serieus neem zonder ze te bevestigen in hun problemen of moeite.
Regelmatig denk ik aan de bijeenkomsten die we gehad hebben omdat ik daar heel veel plezier aan beleeft heb.

***

Wat een heerlijke middag afgelopen zondag. Het was weer goed om zo een hele middag met Reiki bezig te zijn. Het valt me op wat je op zo'n middag ook nog leert. Je werkt met anderen samen. Iedereen werkt op zijn of haar manier en daar leer je ook weer van ... .

***

Nav de site Reiki voor kinderen:
Omdat ik bezig ben met een scriptie voor mijn opleiding tot massagetherapeut, was ik op zoek naar een leuke, informatieve site over Reiki. Ik heb zelf een praktijk voor Reiki, magnetiseren en massage. Ik wil je gewoon zeggen, dat ik je site erg leuk vind en dat ik jouw uitleg naar kinderen toe met plezier heb gelezen.  In mijn scriptie komt ook een hoofdstuk over hoe je anderen uitlegt wat Reiki is en waar je mee bezig bent tijdens de behandelingen. Dus nu heb ik een beetje een idee wat ik kan schrijven. Dank je wel.

***

Ik ben vol met nieuwe energie en ga zelfs een nieuwe studie doen om een change in cariere te maken, kortom het gaat super!!
Nogmaals dank voor al je hulp en de lessen, ik heb er enorm veel aan gehad!!

***

Het was toch weer een heel bijzondere ervaring. Niet alleen de serene, ontspannen sfeer die er hing, maar toch ook het bijzondere gevoel van "thuiskomst" na de inwijding en niet te vergeten de "luchtverplaatsing" direct na afloop van de inwijding.

***

Een ouder: Wat ons opvalt is dat ze evenwichtiger is geworden en ze is opgewekt.
Een kind: ik heb al heel veel reiki aan de pony waar ik op rijd gegeven en aan mijn cavia. aan mezelf ik geef elke avond reiki en ik kan daar mee lekker in slaap komen.

***

Jee, wat een versterking is Seichem! Heb het gevoel dat het ontbrekende stuk eindelijk aanwezig is, wat ik miste in m'n handen zeg maar. Wat een hitte in m'n handen, wat een kracht. Ik had niet verwacht dat Seichem zo veel meer zou toevoegen ...

***

Ik wilde je nog zeggen dat afgelopen zaterdag een bijzondere dag was. Een schitterende ervaring na de Seichem 2 inwijding.
Bedankt voor alles.


***

Ik heb de "inwijding" mooi gevonden. Het voelde erg ontspannen, rustig, fijn en intiem. Verder vond ik je presentatie leuk en heel ontspannen, voelde me vrijwel meteen op mijn gemak.
Ik vond het heel leuk en mooi om mee te mogen maken.***

Lekker ongedwongen en gezellig met elkaar, niet zo formeel en plechtig. Klein groepje, makkelijker om elkaar wat te leren kennen. Interessante mensen!

***

Ik ben nu een stuk rustiger geworden en heb bepaalde dingen ook veel beter onder controle nu. Ik maak me onder andere minder druk om dingen en ben minder "obsessief" bezig om een balans te vinden tussen het spirituele en de wetenschap.


***

Een week na de initiatie, was ik in de avond mijn huis aan het schoonmaken, ik was bijna klaar en had kaarsjes en wierook in de hal en woonkamer aangestoken.
Voor mij is het branden van kaarsen en wierook in deze ruimtes een soort van reiniging op energetisch vlak. Brand zelf ook (bijna) altijd wierook in me huis nadat ik bezoek gekregen heb, dit om de energieën die zijn blijven hangen te doen neutraliseren.

Maar op die zaterdagavond hing er dus een sereen-sfeertje, had ook een Reiki-CD op de achtergrond opstaan later voelde ik aanwezigheid, het was niet een onaangename aanwezigheid. Ik had zelf de gedachte van zou dit een Engel zijn? De ochtend erna vond ik een klein wit veertje in de hal......

***

De energie van de Engelen was nadrukkelijk aanwezig. De temperatuur in het vertrek was zeker 5 graden gestegen omdat de energie zover opgevoerd was. Was echt heerlijk om in te zitten.

***

Het is net of ik voor de helft boven ben en de andere helft beneden, maar ook weer daar tussen. En toch voel ik me heel goed geaard. Er is een soort van rust, tevredenheid, vrede over me heen gekomen. Ik ben thuis nu zo voel ik het...
Een ding weet ik zeker het voelt heerlijk :)

***

Nog steeds voel ik me verrrijkt en mijn blik verbreed door jouw cursussen van het afgelopen jaar ...

***

Ik een veel beter beeld heb gekregen om Reiki te vertalen naar kinderen.
Het was een leuke groep en je legde het heel helder uit.

***

Dank je wel voor de leuke meditatie middag.
's avonds was ik heel rustig, bijna een beetje weg van de wereld, lekker tevreden. En dat ben ik maar zelden. Heerlijk.

***

Een ervaring nav cursus neveninitiaties: Het waren 2 mooie avonden, ik heb met volle teugen zitten genieten.
Bij Shakti Pac leek het net of de vloer onder stroom stond, voelde de energie omhoog komen vanuit me benen tot me kruin, was heel apart.
Tijdens de initiatie van het "Violette Vuur" heb ik echt intens zitten genieten.
Yod en Melchizedek voelde aan als een warme deken en kan/mag ik oproepen en voelen wanneer ik het zelf wil.

***

Een ervaring nav Seichem 1 en 2 cursus: Het was opvallend hoe ontspannen de sfeer was, dat begon al met het door nemen van het cursusboek, alle tijd voor vragen en oefenigen.
De inwijding was super, samen met mijn mede curcist voelde ik onze hartchakra's stromen en tijdens de eerste inwijding was er een serene rust.
Bij de tweede inwijding had ik het gevoel dat alles weg was, zo mooi was dat moment.
Ik kan het alleen maar omschrijven als helemaal alleen op een hele hoge berg ergens in de mist
klinkt beetje vaag maar weet niet hoe ik het anders moet omschrijven( gewoon een goed gevoel).
Na afloop was iedereen in rust en stilte en even een moment van WAUW.
Het was een geweldige dag tnx hier voor.

 

Index