Behandelingen

Het is mogelijk om energetische behandelingen te ontvangen. Totale duur is max. 1 1/2u incl. een gesprek(je) voor + na de behandeling en natuurlijk iets te drinken. De behandelingen zijn alleen op afspraak.

Een behandeling kan ontspannend zijn. Het kan ook dingen losmaken (blokkades) daardoor kunnen dingen die nog niet goed verwerkt zijn naar boven komen. Als je wilt krijg je de gelegenheid om ze te verwerken en een hoofdstuk voor nu af te sluiten.

Inca Sjamanisme: Er is een mogelijkheid dat je de Banden van Kracht ontvangt, dit in de combinatie met een gesprek, instructie's en huiswerk.

Mensen die gevoelig zijn, kunnen gemakkelijk energie van anderen of van bepaalde plaatsen oppikken, of hun eigen energie verliezen. Hierdoor kan jij je erg moe voelen, ineens sterke gevoelens of stemmingswisselingen ervaren.
Je kunt je energieveld krachtiger maken en beschermen met de Banden van Kracht. Dit is een Inca-inwijding waarbij er beschermende energiebanden in je energieveld worden geweven die ervoor zorgen dat 'zware' energie niet in jouw energieveld kan komen. Lichte (of positieve) energie kan er gewoon doorheen. Je krijgt ook handvatten mee om de Banden in Kracht te laten toenemen. Deze banden groeien door je aandacht en met de tijd, waardoor ze sterker worden en je steeds meer ervaart dat je in je eigen kracht en energie blijft. Deze Banden blijven altijd bestaan en zijn altijd actief.

Energetische behandelingen en de Banden van Kracht zijn geen vervangingen van een artsenbezoek. Ze kunnen wel een mooie en waardevolle ondersteuning zijn. Ik heb een medische achtergrond, maar ben geen arts en stel geen diagnoses. Ga met je klachten altijd eerst naar je huisarts of specialist en volg de gegeven adviezen/voorschriften op.

Het is mogelijk om behandelingen te combineren met coaching

Momenteel zijn er geen behandelingen mogelijk in de praktijkkamer ivm verbouwing.
Behandelingen zijn wel mogelijk in de sfeervolle woonkamer.

 

Wil je graag meer informatie?
Dan kan je contact opnemen met:
Copyrights © Erika 2002/2014
Update: 7-9-2014
web stats analysis