Ama Deus

Ama Deus is een energiesysteem. Het healing systeem is als eerste door Dr. Alberto Aguas, een derde generatie Braziliaanse Healer, naar het Westen gebracht. Doordat de Guarani Indianen geen geschreven taal hebben en Portugees de hoofdtaal is in Brazilie, heeft Alberto besloten om het healing systeem te benoemen als: "Ama Deus" 
Dit betekent in het Portugees "Ik hou van God" en in het Latijns betekent Ama Deus "Hou van God".

Ama Deus werkt met 26 hele oude symbolen (energie sleutels) zonder namen of kleuren, die niet gemengd mogen worden met andere symbolen (van andere systemen) om de zuiverheid te behouden. De symbolen zijn multi-dimensionaal en zijn daardoor geschikt voor een hele specifieke toepassing, maar ze hebben daarin wel een heel breed bereik.
Net zoals Reiki en andere healingsystemen kan Ama Deus ook over afstanden gestuurd worden. De symbolen worden gevisualiseerd in het Derde Oog, maar ze kunnen ook heel goed gebruikt worden door ze te tekenen.

Het afstemmen op Ama Deus gebeurt door je eigen intentie, de kracht van je hart, in combinatie met de symbolen. Om Ama Deus te gebruiken en de workshop te volgen heb je in principe geen Reiki inwijding nodig, het is wel handig als je al gewend bent om met symbolen te werken. Natuurlijk krijg je een hand-out, oefenen onder begeleiding van een sjamanen drum de symbolen op onszelf en op elkaar.
Index
web stats analysis