|  home  |  klasgenoten  |  voorouders  |  e-mail  |
 


Fotografie is ook een hobby van mij. Door op de foto te klikken komt je op mijn fotoblog met de naam 'Klik zegt mijn Clack'.
 
Welkom op mijn homepage 'Eduard en zo', mijn naam is Eduard van Leeuwen maar iedereen noemt mij Ed, ik ben eind 1951 in Delft geboren en woon tegenwoordig in Julianadorp bij Den Helder.
Pagina's over klasgenoten en mijn voorouders kan je op deze site vinden.

Klasgenoten
In 2002 begon ik op mijn homepage met het zoeken naar klasgenoten. Het gaat om klasgenoten die samen met mij op de Carel Fabritiusschool in Delft hebben gezeten. Tegenover die school op de Kloosterkade ben ik geboren. Sinds 2002 hebben al veel klasgenoten de weg naar de pagina gevonden, maar het zou leuk zijn de reacties van de nog ontbrekende leerlingen te kunnen noteren op deze site.

In december 2013 heb ik ongeveer 100 foto's, gemaakt door dhr. Richardus (onderwijzer op de school tussen 1953 en 1978) op de pagina klasgenoten geplaatst.
Om de foto's te bekijken klik je op de pagina klasgenoten op 'foto's meester Richardus'.

Voorouders
Mijn vader is in de 70er jaren na zijn pensionering begonnen met het uitzoeken van de familiestamboom en het verzamelen van informatie over zijn voorouders.
Helaas heeft hij dit, door zijn vroegtijdig overlijden, slechts kort kunnen doen maar het enthousiasme voor de geschiedenis van 'gewone' mensen heeft hij op mij weten over te brengen. Ik heb de door hem verzamelde gegevens in de loop der jaren kunnen aanvullen en uitbreiden.
Op de pagina 'voorouders' vind je stamboomgegevens en info over het wel en wee van mijn voorouders.

De laatste aanvulling op de pagina voorouders is een verhaal over de laatste jaren van Gerrit Lut mijn betovergrootvader. Tot voor kort kende ik eigenlijk alleen zijn naam, maar toen ik naar het TV-programma 'Verborgen Verleden' zat te kijken waarin de voorouders van André Kuipers (de ruimtevaarder) aan bod kwamen bleek dat Gerrit Lut ook de betovergrootvader van André was. André is via een zoon van Gerrit Lut met hem verbonden en mijn familie via een dochter.

Veel plezier bij het bekijken van mijn site 'Eduard en zo'.
Laatste wijzigingen

18 januari 2018
Het verhaal over de laatste jaren van mijn betovergrootvader Gerrit Lut .
Zie de pagina voorouders

16 februari 2016
Schoolgenoot Ria Bijl (tegenwoordig Stok) heeft aanvullende namen bij diverse foto's en een leuke anekdote over Dhr. de Keyzer.
Zie de pagina klasgeno-ten > reacties