Over Ons:

Hey Hallo,

Ik ben David van Houten, 23 jaar en woon in Leiden.
Mijn ouders zaten op dansles bij Danscentrum Evert Castelein in Leiden. Zo nu en dan ging ik een keer mee. Ik vond het zo leuk dat ik steeds vaker mee ging en zelf op les wilde. Aangezien ik nog te jong was moest ik nog even wachten.
Toen ik 8 werd mocht ik eindelijk op dansles en dat heb ik natuurlijk ook gedaan. Na een aantal jaren gelest te hebben wilde ik, naar voorbeeld van andere paren, ook wel graag de wedstrijdvloer op. Aangezien er niet veel trainingsmogelijkheden waren in Leiden (nog niet zelfs) ben ik, samen met mijn partner natuurlijk, op zoek gegaan naar een ander alternatief. Zo ben ik uiteindelijk bij Kees Goedegebuur beland.

Na vier jaar met Randy te hebben gedanst ben ik nu op de vloer te vinden met Patty. Het was weer even aanpoten maar na "het licht te hebben gezien" - volgens onze trainers- scoren we erg goed.

De dansvloer is een bijzondere plek voor mij. Het is Dé plek waar niets belangrijker is dan je gewoon lekker te voelen en je ding doen. Een soort eigen wereldje als het ware. Ik zou dus ook niet weten of ik zonder dansen zou kunnen. Voorlopig zal het antwoord daarop 'nee' blijven.

Groetjes Ðavid