(c) Dirk van Zon Productions 2020          informatie          contact          ..........home..........

Informatie en gegevensAls geaccrediteerd autosportfotograaf loop ik ruim 20 jaar op de nationale autorensportcircuits in Zandvoort en Assen rond. Daarnaast zijn Spa-Francorchamps, Hockenheimring, Zolder, Meppen, Circuit de Catalunya en de Nürburgring voor mij bekende werkterreinen. Naast fotografische diensten lever ik ook tekstuele diensten aan bedrijven en particulieren.

Mijn publicaties zijn onder meer verschenen in: Renault Revue, Autovisie, Start84, Zandvoortse Courant, Dutch Power Pack jaarboeken, programmabladen Circuit Zandvoort, programmabladen Circuit Zolder, programmabladen Circuit Spa-Francorchamps, programmabladen Historic Grand Prix Zandvoort, diverse autosportwebsites, etc.


In het analoge tijdperk werkte ik voornamelijk met Minolta, maar sinds de fotografische wereld naar digitaal is overgegaan werk ik met hardware van Canon, Tokina, Lexar, Hoya, B&W, Sandisk, RainSleeve, Manfrotto, Revue, etc.
Het spreekt eigenlijk voor zich, maar toch even voor een ieder die het 'vergeet': op de beelden en teksten op deze website rust copyright. Dat houdt in dat zonder mijn toestemming beelden en teksten niet door derden mogen worden gebruikt, in welke vorm dan ook. Hoe u toestemming kunt krijgen? Simpel: stuur me een e-mail via de contact-link bovenaan deze pagina. Adverteren, banner-exchange of een andere wederdienst? Gewoon even contact opnemen en we komen er samen heus wel uit, in principe is alles bespreekbaar.Via het bestelformulier kunnen de per evenement gemaakte foto's worden besteld. Dus zowel als afdruk of als digitaal bestand; in principe kan het allemaal! En komt u er toch niet helemaal uit, stuur me dan een e-mail. Opdrachten van aankomende evenementen kunnen uiteraard ook vantevoren doorgegeven worden, zodat ik z.s.m. kan beoordelen of ik iets voor u kan betekenen.
For information in English please send me an e-mail. Für informationen in Deutscher sprache bitte senden sie mir eine e-mail.


Deze website is bewust gemaakt zonder plugins, ingewikkelde scrits of fratsen, zodat verschillende veelgebruikte browsers er probleemloos en vlot mee overweg kunnen, via computer, tablet en smartphone. Mocht u onverhoopt toch een fout constateren, dan hoor ik dat natuurlijk graag.
Dirk van Zon Productions/Autorensport.net is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59164190.