De Valk Omgevingsrecht

Home Over ons Contact Cursussen Site Map
 
Omgevingsrecht
Uitspraken
Biodiversity
Winkel


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Home >
--Over ons 


Vanaf 1987 biedt
De Valk Omgevingsrecht met veel succes cursussen aan op het gehele terrein van het omgevingsrecht (Wabo, Wro, Ww, Wm, Nb-wet '98, Ffw e.d.) inclusief het algemeen bestuursrecht (Awb). In deze cursussen en opleidingen staat de praktijk van de cursist centraal.

Met name voor gemeenten, provincies, maar ook voor advocatenkantoren alsmede gespecialiseerde (juridische) adviesbureaus verzorgen wij graag cursussen en opleidingen op maat.

CRKBO-erkend

                    

De Valk Omgevingsrecht is een onderwijsinstelling ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en is daardoor een erkende instelling als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn. U kunt ons vinden op www.crkbo.nl in het Register.

Oprichter

De Valk Omgevingsrecht is in 1987 opgericht door Dr. Mr. Evert J. de Valk.

Dr. mr. Evert J. de Valk (1950) heeft achtereenvolgens biologie (ecologie) en rechten (bestuursrecht) gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Vanaf 1986 is hij werkzaam als jurist. Aanvankelijk als docent en onderzoeker bestuursrecht aan de Universiteit van Utrecht, maar vanaf 1987 als directeur/eigenaar van de onderwijsinstelling ‘De Valk Omgevingsrecht’, te Utrecht.

Al meer dan 24 jaar ontwikkelt hij leergangen, cursussen, congressen en seminars en geeft hij uitvoering aan cursussen, infosessies, workshops, e.d. op het gehele terrein van het 'algemeen bestuursrecht' (Awb) en het 'omgevingsrecht' (Wabo, Wro, Ww, Wm, Nb-wet '98, Ffw, Wtw, etc. alsmede APV en bijzondere wetten). Zijn leergangen, cursussen etc. zijn bestemd voor zowel  overheden (met name gemeenten) als bedrijven (met name adviesbureau's, en advocatenkantoren).

Daarnaast was hij ruim 20 jaar actief lid van de redactie en bewerker van de edities 'Cremers Milieurecht' (incl. Wabo).
Sinds enkele jaren is hij tevens als auteur verbonden aan 'Lexplicatie', cluster Wabo en 'Thema's van Omgevingsrecht' (Kluwer Uitgeverij)
.

Evert de Valk is af en toe actief op LinkedIn

Partners

De Valk Omgevingsrecht werkt sinds vele jaren intensief samen met enkele andere onderwijsinstellingen en - organisaties, zoals onder meer:
-- Segment Opleidingen (Leusden);
-- Euroforum (Eindhoven);
-- Geoplan (Amsterdam);
-- Berghauser Pont Academy; en
-- Studiecentrum Bedrijf en Overheid (Amsterdam).


Contactgegevens

De Valk Omgevingsrecht
Van Vollenhovenlaan 137
3527 JC Utrecht
Tel. 030 - 293 63 50.
E-mail
devalk@biodiversity.nl

 

Copyright 1998/2011 "De Valk Omgevingsrecht, Utrecht" (devalk@biodiversity.nl)