dack.com > web > web economy bullshit generator


Monday, October 01, 2007
Gastenboek 17 september 2007 
Hey Els&Jeroen!,


het is weer enorm wennen in ons herfstachtige kikkerlandje...zucht...
Maar we zijn afgelopen week dan ook wel enorm verwend..
De zaterdag kwamen we met stralend weer aan..de zondag begon bewolkt, maar 's avonds klaarde het alweer op en de rest van de week hebben we eigenlijk alleen nog maar stralend weer gehad..
En ohh...het was weer heelijk in jullie huis!
Alle superlatieven zijn al vele malen beschreven in het gastenboek, maar het is ook zo..
Heerlijk karakteristiek, authenthiek huis, wat meteen al als thuis voelt, zodra je de sleutel in het slot steekt... en dan die rust!....en het uitzicht... (ook als je 's avonds naar boven keek...Monique had nog nooit zo'n sterrenhemel gezien..).
De nieuwe kachel is echt een mooi ding en doet het erg goed en gemakkelijk he..( ik heb 'm in het gastenboek geloof ik per ongeluk "uitgescholden" voor Jonas, ipv JANUS..gave stoere naam..en zo ziet hij d'r ook uit he..)
Wij zijn eigenlijk nooit zo gauw van meerdere naar dezelfde stek gaan, maar we hebben nou alweer heimwee....gelukkig hebben we de foto's nog..
(heb er ff eentje bijgedaan voor jullie...hebben jullie klein beetje een beeld van ons..)
Vinden toch altijd weer bijzonder..het vertrouwen in de mensheid, wij als "vreemden" in jullie huis...
's Avonds op terugweg naar huis zaten we al jaloers te wezen op de nieuwe bewoners..haha.."nou zitten ze vast al lekker in de achtertuin...nou doen ze dit.., dat..."
Het gevoel zal wel weer zachtjes slijten..

Groetjes, (ook nog aan jullie (schoon) vader Bram),

M&R

 
Sunday, September 09, 2007
Gastenboek 9 september 2007 Beste Els & Jeroen;

We zijn weer thuis!
Het was ronduit geweldig hoor, we voelden ons helemaal thuis in jullie gite..
Alles goed kunnen vinden en Bram had al gezorgd voor een goed flesje wijn (en een bosje bloemen op de tuintafel...)
We hadden echt het gevoel dat we geboft hadden met zo'n mooi huisje op zo'n mooie plek, zo kort voor vertrek nog kunnen regelen.
Mijn schoonmoeder zat 60 km verderop in een huisje (bij Corbigny in de buurt) en stond, toen ze op bezoek kwam, vertwijfeld in de tuin te mompelen dat ze in haar hele leven nog geen huisje had gezien met zulk mooi uitzicht. En die heeft wat vakantiehuisjes versleten in haar leven...

De koetjes en vooral de kalfjes hebben ons hart gestolen... Wat een zalig uitzicht zo 's morgens vroeg uit het raam... Die beestjes hebben een goed leventje, zo lang als het duurt...ze worden waarschijnlijk allemaal al jong geslacht?

Verder niets dan lof.
We hebben de kledingkasten niet gebruikt, doe ik eigenlijk nooit, ook niet op hotelkamers.
Zelf hang ik de (gedragen) kleding het liefst aan een open (kleding)rek. Ook de handdoeken hang ik het liefst te drogen aan een rek. Het wasrek bood uitkomst, maar wellicht is daar iets op te verzinnen.
De douche was ronduit geweldig; mocht ik ooit gaan verbouwen en/of verhuizen dan wil ik ook zo'n douche. Lekker makkelijk schoon te houden en geen gedoe met deurtjes en te kleine douchebakken. Tegek.

In ieder geval zal ik anderen jullie gite zeker aanraden en wellicht tot een volgende keer.

Groetjes;
K en D

PS Ik vind het toch leuk je enkele kiekjes toe te sturen...De meeste van het vertrouwde stekkie, die ene is in Vezelay gemaakt en die andere met koetjes bij Chateau de Bazoches...

 
Friday, October 13, 2006
Foto's van huurders September 2006 
Met dank aan Hetty en Peter van Weerlee.

 
Tuesday, October 10, 2006
Gastenboek 8 oktober 2006 
Goedenmiddag Els & Jeroen,

Tragisch genoeg weer een mail vanuit Nederland, we hadden graag nog wat langer in jullie geweldige huis gezeten! Kortom: het is dus meer dan goed bevallen!! Een weekje Bourgogne is de perfecte start van een huwelijk! Het was nl. onze huwelijksreis en we zijn heerlijk tot rust gekomen na alle drukke huwelijksvoorbereidingen en daarnaast ook nog een nieuw huis in Nederland.

Jullie kunnen er in ieder geval op rekenen dat we nog een keer terugkomen. Dan wel in het voorjaar/vroege zomer, zodat we nog meer kunnen genieten van de tuin met het fantastische uitzicht. Erg bedankt nog voor de fles wijn!


Groeten & tot ‘ziens’,
L & M

 
Sunday, January 22, 2006
Digitaal gastenboek 


In Au bout du Morvan is een gastenboek aanwezig. Hierin schrijven onze gasten hun ervaringen tijdens hun verblijf. Het is de bedoeling dat een aantal van deze ervaringen worden overgenomen in dit digitale gastenboek.

 
Saturday, January 21, 2006
Foto's van huurders kerst 2005 


 
Friday, January 20, 2006
meer foto's uit eigen archief  
Thursday, January 19, 2006
Geschiedenis  


This page is powered by Blogger. Isn't yours?