Welkom

Over mij

Portfolio

Captures of the month

Awards & Publicaties

Apparatuur

NFB

Links

Contact

Webshop

Nfb

Sinds eind 2012 ben ik lid van de fotoclub “Natuur Fotografie Brabant” gevestigd te Roosendaal. Bij deze club heb ik een groep gezellige mensen gevonden waarmee ik elke maand een fototocht maak. Door de eveneens maandelijkse bespreekavonden krijg ik feedback op mijn gemaakte foto’s en trek ik ook veel leer uit de foto’s die door de andere leden gemaakt zijn. Hieronder treft u nog meer informatie over deze fotoclub.

Natuur Fotografie Brabant, kortweg NFB, is in 2011 opgericht om in groepsver– band gezamenlijke fototochten te maken, technische tips uit te wisselen, foto’s te bespreken en een artistieke ontwikkeling door te zetten. De doelstelling die we nastreven is de volgende:

 

· Plezier en enthousiasme beleven aan natuurfotografie in groepsverband

· Actieve deelname middels mede-organiseren, website, thema’s, voorbereiding, creatieve ideeën

· Elkaar inspireren en helpen mooie foto’s te maken

· Respect voor natuur en elkaar

 

Dit initiatief is uitgegroeid tot een hechte club mensen die plezier beleven aan op deze wijze gezamenlijk actief met fotografie bezig te zijn, zowel landschaps-, natuur– als macrofotografie. We raken steeds meer met elkaar vertrouwd en het gaat er gezellig aan toe. Iedere maand proberen we een fototocht te organiseren en tijdens de bespreking die er op volgt 1 of 2 foto’s per deelnemer te behandelen.

 

De tochten worden vastgelegd in een kalender en vinden normaliter 1x per maand plaats op zaterdagochtend bij zonsopgang. In de zomermaanden hebben we echter ook een paar keer op vrijdagavond een tocht gepland. Iedere tocht wordt apart besproken op onze zogenaamde fotobespreekavond. Deze vindt maandelijks plaats  op een donderdagavond op een locatie te Roosendaal.

 

Aan het einde van elk jaar mag ieder clublid zijn beste foto gemaakt tijdens één van de NFB fototochten indienen. Tijdens de eerste fotobespreekavond van het nieuwe jaar vindt er dan de verkiezing van de foto van het jaar plaats. Geheel democratisch geeft elk clublid zijn favoriete (anonieme) foto’s een cijfer. Uiteindelijk wordt de fotograaf van de foto met de meeste stemmen beloond met een prijs en een heuse wisseltrofee.

 

Op deze websites vindt u meer informatie over onze club en kunt u meer van onze foto’s bekijken:

 

http://www.flickr.com/photos/fotogroep_nfb/with/8664558775/

https://www.facebook.com/pages/NFB-Natuurfotografie-Brabant/399449480142244

https://www.flickr.com/people/natuurfotografiebrabant/

Mocht deze informatie uw interesse in onze club gewekt hebben, kunt u contact met ons opnemen via:

 

natuurfotografiebrabant@gmail.com.

 

Copyright © ACC-Fotografie te Halsteren. Alle rechten voorbehouden.