Over mijzelf

                                                                                                                                         Foto: Johan van de Watering

 

Van jongs af aan ben ik al creatief en grafisch bezig. Het begon met tekenen en ging al snel over op fotograferen. Ik maakte vooral kiekjes, erg véél kiekjes. Daarnaast was ik vaak buiten te vinden. Ik ben geboeid door alles wat er groeit en bloeit in de vrije natuur.

 

Door de behoefte aan een rustgevende hobby naast de hectiek van het dagelijkse leven, heb ik betere cameraspullen aangeschaft en ben ik cursussen en workshops gaan volgen bij diverse fotografen. Hierdoor is mijn passie voor natuurfotografie in 2011 ontstaan.

 

Vooral het in detail weergeven van mooie dingen uit de natuur d.m.v. macrofotografie is waar ik het liefste mee bezig ben. Niets is er fascinerender dan een klein simpel beestje heel groot in beeld te brengen en zo alle kleine details die normaal niet opvallen te zien. Sinds enige tijd ben ik daarom ook lid van een natuurfotografieclub uit de regio.

 

Om verschillende redenen heb ik deze website gemaakt. Ik krijg o.a. steeds meer vragen naar en over mijn foto’s. Ook wil  ik anderen enthousiast maken voor de pracht van de natuur. Maar de belangrijkste reden is vooral ontwikkeling. Ben ik op de goede weg? Waarmee kan ik mijn foto’s verbeteren? Dit zijn vragen die ik mijzelf vaak stel. Daarom ontvang ik graag feedback op mijn foto’s.

 

Mijn stijl van fotograferen wordt door anderen getypeerd als:

 

             * Sfeervol

             * Gericht op detail

             * Kleurrijk

             * Op zoek naar lijnen

             * Rust

             * De kracht van eenvoud

 

Waar mensen mij vooral van kennen: BEESTJES. Bij de fotografieclub en bij workshops die ik volg, waarbij je vaak dezelfde mensen tegenkomt, krijg ik het altijd te horen. Iedereen is vaak verbaasd over al die beestjes die ik altijd weer weet vast te leggen.

 

AL deze typische kenmerken zijn te herkennen in mijn portfolio. Veel plezier met bekijken en ik zie graag de feedback tegemoet.

 

De naam ACC-Fotografie komt vanuit mijn geboortenamen. ACC zijn mijn voorletters. Met deze letters heb ik de slogan “A Capture with a Click” gemaakt. Fotograferen is eigenlijk het vastleggen (capture) van een bepaald moment, een bepaald gevoel of bepaalde sfeer met één druk op de knop (click). Vandaar deze toepasselijke slogan.

Over mij

Portfolio

Captures of the month

Welkom

Awards & Publicaties

Apparatuur

NFB

Links

Contact

Webshop

Copyright © ACC-Fotografie te Halsteren. Alle rechten voorbehouden.