Copyright © ACC-Fotografie te Halsteren. Alle rechten voorbehouden.

info

                                                                                                                                       

Vooraf aan uw shoot hebben we contact en bespreken we alle wensen door. Er wordt een plan de campagne gemaakt en een datum voor de shoot afgesproken.

 

Wanneer het mogelijk is spreken we af op een buitenlocatie. Bij voorkeur is dit vroeg in de ochtend of laat in de middag / begin van de avond. Dit om te kunnen profiteren van het mooiste, zachte, natuurlijke licht.

 

Bij bepaalde vormen van fotografie, zoals newborn of honden die brokken uit de lucht vangen is dit niet mogelijk en wordt er uitgeweken naar de vaste fotostudio. Indien gewenst is het ook mogelijk dat ik bij u op locatie langs kom.

 

Voor de shoot krijgt u per mail ook nog de nodige tips en informatie over bijvoorbeeld de kledingkeuze, wat u kunt verwachten en wat ik van u verwacht.

 

De duur van de shoot is afhankelijk van de keuze die u gemaakt heeft. Enkel aan de newborn shoot is geen exacte tijd te koppelen. De tijd die we hiervoor uit moeten trekken varieert tussen de 2 en 4 uur.

 

Na de shoot ontvangt u binnen één week de geselecteerde foto’s in klein formaat. Nadat u een keuze heeft gemaakt uit de beelden, zullen deze bewerkt worden en ontvangt u ze vervolgens binnen 1,5 week op groot formaat.

 

Met diverse leveranciers zijn er samenwerkingsverbanden aangegaan. Zo kunnen wij uw foto’s ook op diverse manieren laten printen en afwerken met een hoge kwaliteit tegen een zeer schappelijke prijs. Voorbeelden hiervan zijn te zien in de studio. 

Hieronder treft u de diverse fotoshoot mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Extra foto’s zijn uiteraard bij te bestellen. Cadeaubonnen zijn beschikbaar vanaf € 50,- en geldig tot 1 jaar na uitgifte.

 

30 min. shoot

60 min. shoot

 

 

 · op locatie of in studio

 · op locatie of in studio

 · 3 HR foto's op USB

 · 3 HR foto's op USB

 · 1 afdruk 20x30 cm

 · 1 afdruk 20x30 cm

 

 

€ 50,-

€ 90,-

90 min. shoot

Newborn shoot

 

 

 · op locatie of in studio

 · op locatie of in studio

 · 5 HR foto's op USB

 · 5 HR foto's op USB

 · 2 afdrukken 20x30 cm

 · 2 afdrukken 20x30 cm

 

( duurt ± 180 minuten)

€ 125,-

€ 175,-