introductie

Copyright © ACC-Fotografie te Halsteren. Alle rechten voorbehouden.

Welkom op de site van ACC-Fotografie.

 

Mijn naam is Astrid Brouwers. Van origine afkomstig uit een grafisch gezin uit Noord Brabant. Altijd al bezig geweest met het denken in beelden. Vanaf mijn jonge jaren liep ik al vrijwel constant met een camera rond. Sinds 2005 is de hobby serieus geworden. Meerdere workshops, cursussen en Masterclasses werden gevolgd.

 

Mijn werk kenmerkt zich door het oog voor detail, het zoeken naar de mooiste lichtval en het vastleggen van sfeer in een foto. De mogelijkheden zijn eindeloos: newborn, kids, portret, bolle buik, huisdier. Het liefst werk ik op een buitenlocatie met natuurlijk licht. Voor de newborns heb ik een comfortabele, warme fotostudio waar baby’s zich helemaal thuis voelen.

 

Ook voor uw bedrijf kan er een reportage gemaakt worden. Naast de locatie en de medewerkers kunnen uw producten  gefotografeerd worden in een compacte fotostudio die overal opgezet kan worden. Hierdoor krijg je een mooie, egale belichting en krijgt uw product alle aandacht. Ideaal voor plaatsing in  een webshop.

 

Neem een kijkje in mijn portfolio. Mocht mijn stijl u aanspreken en heeft u interesse in een shoot, neem dan contact op via de contactpagina. Vooraf zullen we bespreken wat uw wensen zijn en ga ik eventueel op zoek naar een geschikte locatie. 

 

ACC-Fotografie is uiteraard te volgen op social media. Op mijn Facebookpagina probeer ik wekelijks nieuwe beelden van tevreden klanten te plaatsen. Op mijn Instagrampagina plaats ik dagelijks een nieuwe foto gemaakt in de prachtige natuur.

 

De naam ACC-Fotografie komt vanuit mijn geboortenamen. ACC zijn mijn voorletters. Met deze letters heb ik de slogan “A Capture with a Click” gemaakt. Fotograferen is eigenlijk het vastleggen (capture) van een bepaald moment, een bepaald gevoel of bepaalde sfeer met één druk op de knop (click). Vandaar deze toepasselijke slogan.