Welkom

Over mij

Portfolio

Captures of the month

Awards & Publicaties

Apparatuur

NFB

Links

Contact

Webshop

introductie

Welkom op de site van ACC-Fotografie.

 

Door het succesvol meedoen aan een paar fotowedstrijden en door een aantal publicaties in tijdschriften is de vraag naar mijn foto’s ineens enorm vergroot. Daarom heb ik deze site gemaakt.

Hier treft u bij portfolio een overzicht aan van enkele van mijn foto’s, waardoor u een beeld krijgt van mijn stijl van fotograferen.

 

Bij de “Captures of the Month” staan de meest recente beelden. Hier worden elke maand nieuwe beelden gepubliceerd. Op mijn Facebookpagina probeer ik elke week nieuwe beelden te plaatsen. Op mijn Instagrampagina plaats ik dagelijks een nieuw beeld.

 

Wilt u mooie foto’s van uw huisdier(en) of uw (klein)kind? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Ik werk alleen met natuurlijk licht op buitenlocaties, waardoor je frisse foto’s krijgt. Vooraf zullen we bespreken wat uw wensen zijn en ga ik op zoek naar een geschikte locatie. Neem bij interesse contact met mij op via de contactpagina.

 

Ook uw feedback wordt zeer op prijs gesteld, want ik wil mezelf graag op fotografisch vlak nog veel verder ontwikkelen. Iedereen kijkt anders naar een beeld en ik ben benieuwd hoe u naar mijn beelden kijkt.

 

Astrid Brouwers

 

Copyright © ACC-Fotografie te Halsteren. Alle rechten voorbehouden.