Te koop


 


 

Op dit moment hebben wij geen kittens beschikbaar.

 

Wij verkopen onze kittens bij voorkeur aan liefhebbers, slechts in zeer hoge uitzondering aan fokkers.

Kittens zijn eenmaal ingeënt*, ontwormd, gechipt, i.b.v. entingsboekje, koopcontract, stamboom en leuk kittenpakketje.

Als kattenfokker heb ik veel tijd besteed aan het bestuderen van stambomen, las artikelen, investeerde geld in nieuwe lijnen en onderzoeken naar gezondheid en ziektes. Ik breng elk nest groot alsof het mijn eigen baby's zijn, investeer tijd in het vinden van een liefdevol nieuw thuis. Ik zet alleen gezonde kittens op deze wereld (mentaal en fysiek) en die mooiste exemplaren van het ras! Ik heb ervoor gekozen elke kat of kitten dat mijn huis verlaat verkocht aan een niet-geregistreerde fokker, vooraf aan de verhuizing te laten castreren door mijn dierenarts.

Ik en ik alleen neem de uiteindelijke beslissing of ik een kat wil verkopen, als ik er niet 100% van overtuigd ben dat een koper, even enthousiast is als ik over een kitten dat met veel zorg en liefde is grootgebracht , zal ik de koop annuleren.
De prijs die ik rekenen voor mijn kittens is nooit winst, maar de investeringen in de volgende generatie. De prijs die ik vraag is nooit een koopje. Ik schaam me niet voor wie ik ben, ik heb de afgelopen 24 jaar heel veel geïnvesteerd om een gezonde, mooie en bijzondere kat te fokken. Ik ben een fokker met een doel ... en ik ben er trots op.

Hebben wij niet het geschikte kitten of herplaatser voor uw beschikbaar, kijkt u dan eens op onderstaande website.
Kitten te koop