Kitten kopen

Een kitten kopen, hoe gaat dat in z'n werk?

Wanneer u bij ons op de site een kitten ziet waar uw belangstelling naar uit gaat, kunt u met ons contact opnemen
via Email of per telefoon 010 822 15 16

Wanneer het betreffende kitten nog niet oud genoeg is om bezoek te ontvangen en u serieus geintresseerd bent, kunt u het kitten in optie nemen, dit betekend nog niet dat u definitief aan de koop vast zit. Wanneer de kittens oud genoeg zijn en volledig ingeent zijn, maken we een afspraak om kennis te maken, dan kunt u op uw gemak het kitten bekijken en besluiten of u het wilt nemen of niet.
Mocht u besluiten het kitten te willen kopen, dan reserveren wij het voor u en vragen een aanbetaling (handgeld), hiervan krijgt u een
bewijsje (zie contracten).

Riviums Earth Angel

Wanneer het kitten tussen de 13 en 16 weken is en oud genoeg om het nest te verlaten nemen wij weer contact met u op om een afspraak te maken wanneer het opgehaald kan worden. Het kitten verlaat het nest volledig ingeent, ontwormd, gechipt, i.b.v. stamboom en koopcontract, wanneer verkocht aan liefhebbers is het kitten inmiddels ook gecastreerd door de dierenarts click hier.

De prijs die wij vragen is inclusief alle entingen, ontworming, stamboom, dierenpaspoort en castratie, voor fokkers hanteren wij andere prijzen, deze zijn op aanvraag, katten verkocht aan fokkers worden gechipt.

Het gebeurt regelmatig dat mensen een optie nemen op een kitten en vervolgens niets meer laten horen of reageren op email, dit is erg vervelend daar ik andere mensen vaak nee verkoop die navraag doen naar een kitten met optie. Ik stel het zeer op prijs wanneer u een optie heeft op een kitten bij mij en inmiddels ergens anders een leuk kitten naar u zin heeft gevonden, of om wat voor reden dan ook van de optie afziet, mij hierover even een kort mailtje stuurt, het is helemaal niet gek wanneer u afzegd omdat u in de tussentijd toch iets anders heeft gevonden, gekker is het wanneer u uw optie niet annuleerd en helemaal niets laat horen.