Haai met keuBiljart Vereniging B.V.C.


"Biljart Vereniging Carillon" (B.V.C) is opgericht op 1 april 1971. Sindsdien wordt vrijwel elke dinsdag libre gespeeld in ons clubhuis Café Carillon. Gelegen aan het Kennedyplein te Beverwijk rollen de ballen onder het genot van heel wat biertjes in het rond. Op de kleine tafel worden de wedstrijden van een dubbele competitie gespeeld van 19:30 tot 23:30 uur. Het jaar wordt afgesloten met de uitreiking van bekers aan de nummers 1, 2 en 3. De contributie bedraagt momenteel 100 gulden per seizoen. Dit bedrag wordt onder andere gebruikt voor een fruitmandje e.d. bij ziekte en zeer, of een cadeau-bon bij een feestelijke gebeurtenis. Het grootste gedeelte van de kas wordt echter besteed aan een feestavond die elk jaar wordt gehouden. De biljartclub bestaat uit spelers met een moyenne van 0,5 tot ongeveer 2,5.

Het bestuur:

Voorzitter/Secretaris:Piet van Zutphen
Wedstrijdleider:Aad van Zutphen
Penningmeester:Jan Warink

Overige activiteiten:
Ieder jaar wordt er een dubbele competitie gespeeld tegen biljartclubs uit de buurt. Op dit moment doen mee B.V.C., B.V. Halfweg, B.V. Sport, B.V. Eindspurt en B.V. De Zon. Eventuele clubs die een tweekamp tegen ons willen spelen zijn van harte welkom. Bovendien doen we mee aan de Carillon-Cup. Dit is een dubbele competitie tussen teams van de volgende biljartclubs:

De Schoffelaar- Speeldag maandag (Libre)
B.V.C.- Speeldag dinsdag (Libre)
B.C. Carillon- Speeldag woensdag (Driebanden)
De Klos- Speeldag vrijdag (Driebanden)

Per ontmoeting worden 4 libre en 2 drieband partijen gespeeld.

Biljart Vereniging B.V.C.

Seizoen '97-'98spelers overzicht periode 1 2matrix overzichteindstanduitslagen per speler
Seizoen '98-'99spelers overzicht periode 1 2matrix overzichteindstanduitslagen per speler
Seizoen '99-'00spelers overzicht periode 1 2 3matrix overzichteindstanduitslagen per speler
Seizoen '00-'01spelers overzicht periode 1 2matrix overzichteindstanduitslagen per spelerBovenstaande overzichten zijn aangemaakt met: