Tekstvak: Tekstvak:                    
Tekstvak: Tekstvak:

     Dierenoppas Alblasserdam                                                                                                                                                          

    Zeelt 112

    2954 BK Alblasserdam                                                                     

    Email  jennifermatto@hotmail.com

    Mobiel 06 38 10 84 95

Afbeeldingsresultaat voor logo instagram pngTekstvak: Hoe werkt nou de oppas?
Na ons contact kom ik volgens afspraak de huissleutel thuis bij je ophalen. Daarbij maken we samen goede afspraken over de termijn van de oppasperiode en de wijze waarop jouw huisdier of huisdieren bij jou thuis zullen worden verzorgd.

Gebruikelijk en ook wel van zelfsprekend wordt de oppas uitgevoerd zoals jouw huisdier gewend is. Zo wordt elke dag de bak verschoond, water ververst en voer gegeven. Daarbij zorg ik er voor dat alles netjes blijft. Ben je een week of langer weg haal ik zo nodig even een stofzuiger door de woonkamer. Desgewenst geef ik de planten in de woonkamer water en verzorg de post.

En natuurlijk kijk ik welke aandacht jouw huisdier gewend is. Sommige willen echt lekker kroelen, spelen of gewoon alleen een goed gesprek 😉 Vaak wordt door de eigenaar al een goede beschrijvingen van de aard en het karakter van het huisdier gegeven. Op basis van de inmiddels jaren lange ervaring heb ik daar inmiddels ook al een goede kijk op. 

Voor jou een fijn idee dat ik via de WhaptsApp 24/7 bereikbaar ben. Dus als je tijdens de afwezigheid benieuwd hoe het met jouw huisdier gaat krijg je altijd snel een reactie. Vaak stuur ik dan nog even een leuke actuele foto of video van jouw huisdier mee.

Willen jullie mij leren kennen, maak gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek. Dan kom ik graag vrijblijvend langs om nader kennis te maken en me voor te stellen. Daarbij is dan alle gelegenheid om jouw vragen te beantwoorden.

Honden
Honden laat ik regelmatig met veel plezier uit. Voorlopig kan dat alleen nog op de weekdagen woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Naar verwachting zullen overige weekdagen snel daaraan kunnen worden toegevoegd.

Logés
Regelmatig wordt gevraagd of huisdieren bij mij kunnen logeren. Dit is, in verband met mijn eigen huisdieren helaas niet mogelijk.

Achtervang
Goed om te weten dat als ik door omstandigheden zou zijn verhinderd er serieuze achtervang is. In die gevallen wordt een beroep gedaan op Purdy of Roos. Hele lieve dames met al veel ervaring en een goed hart voor huisdieren.
	
Algemene voorwaarden
Op de diensten van De Dierenoppas Ablasserdam zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden kan je hier downloaden om vooraf van de inhoud kennis te nemen.

Tekstvak: Tekstvak: Tekstvak: Tekstvak: Tekstvak:

©2020 Powered by ServiceDienstAlblasserdam

Voor Administratieve ondersteuning

Vervoer & Klushulp kijk eens op

www.servicedienst.tk