PC-Hulp

COMPUTERHULP INLOOPTIJDEN

Welke hulp wordt niet verleend ?

* Het oplossen van problemen in applicaties waarvoor geen originele (herstel)programma’s bij de machine aanwezig zijn. Wij kunnen geen verantwoording nemen voor het installeren van illegale software . * Het oplossen van problemen in machines die door uzelf of door een ander niet deskundig persoon zijn samengesteld. * Problemen in machines die nog onder de garantie vallen of o.i. veroorzaakt worden door de handelwijze van de leverancier. Wij verwijzen dan altijd terug naar de leverancier. Wat als wij u niet kunnen helpen? Als het probleem zo complex is dat wij u niet kunnen helpen, wordt u doorverwezen naar een gespecialiseerd bedrijf.
U kunt elke maandag- en woensdagmiddag in de Bibliotheek Mijdrecht met allerlei vragen over uw computer, tablet en smartphone naar ons toe komen tussen 14.00 en 15.00 uur. Wie binnen dit uur komt wordt altijd geholpen tot uiterlijk 16.00 uur. U kunt daar terecht met uw vragen en problemen over de computer en gebruik maken van de daar opgestelde apparatuur. Iedereen is welkom ! Daarnaast verlenen wij hulp ter plekke voor leden van SeniorWeb. Het gaat dan om het verwijderen van virussen, het installeren van een antivirus programma, de machine schoonmaken e.d.. Ook installeren wij voor u uw originele (dus géén illegale) software opnieuw en lossen eventueel andere narigheden op. Ook met uw tablet en smartphone helpen we u graag. Wat we wel en niet (mogen) doen leest u hieronder. U moet dan wel met de kast of laptop onder de arm naar ons leercentrum komen. En vergeet niet alle destijds meegeleverde CD-tjes, diskettes, instructieboekjes en rekeningen mee te nemen. Deze zijn nodig mocht er besloten worden tot het opnieuw installeren van verdwenen en beschadigde programma’s.

PC hulp van het landelijk SeniorWeb

Leren aan Huis Hebt u vragen over het gebruik van uw computer, tablet of smartphone? En wilt u graag thuis uitleg van een van onze vrijwilligers? Dan kunt u de ledendienst Leren aan Huis aanvragen. Een SeniorWeb- vrijwilliger komt bij u thuis om u uitleg op maat te geven; per keer ongeveer een uur. Meestal zijn er 3 à 4 afspraken nodig. We bespreken vooraf met u wat u wilt leren en hoeveel tijd we daar voor nodig hebben. Wilt u hulp bij problemen met uw apparaten? Kijk dan bij PCHulp. We hebben vast een passende vorm van hulp voor u. Kijk ook eens op de website van SeniorWeb. Kosten Leren aan Huis Omdat er een vrijwilliger bij u thuis komt, betaalt u een onkostenvergoeding van 4,50 per uur. Hier komen eventueel reiskosten bij à 0,19 per kilometer (auto) en aantoonbare tol- of parkeerkosten, of de kosten van het openbaar vervoer (tweede klasse). U rekent de onkosten in principe per keer af met de vrijwilliger. Leren aan Huis aanvragen Om Leren aan Huis aan te vragen moet u eerst inloggen op de website van www.seniorweb.nl. (Klik Hier) Zodra u ingelogd bent, kunt u het aanvraagformulier invullen. Kies in het formulier het onderwerp waarover u meer wilt weten of waarover u vragen hebt. Klik vervolgens op de knop Versturen om de aanvraag af te ronden. Eén van onze vrijwilligers neemt zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om uw aanvraag door te spreken en een afspraak te maken.
Tel.: 06 53 45 41 96   of   b.g.g. 0297-28 29 38         E-mail: seniorwebdrv@gmail.com Made by ChrisPrint