Tekstversie

Algemeen:

Startpagina

Favoriete muziek - Videoclips en info :
Philip Glass - moderne componist, sinds 1986 ben ik al een liefhebber van zijn muziek. Ik heb 135 cd 's van PG. En kan enorm geniet van deze Muziek voor de Ziel , want dat is het.
 
CORVUS CORAX - Duitse band die haar roots in de middeleeuwen heeft, heerlijke feestelijke (en soms behoorlijk bombastisch , maar daar hou ik wel van ) muziek, een van mijn favoriete bands
 

Karl Jenkins (Penclawdd, Wales, 17 februari 1944) is een Welsh New Age-componist en een voormalig lid van de jazz-/rockformatie Soft Machine. Hij bespeelt onder andere saxofoon, hobo en piano. In het voorjaar van 2009 nodigde een vriendin me uit om mee te gaan naar een uitvoering van 'The Armed Man - a mass for Peace' in Dordrecht. Tijdens dit live concert was ik meteen overdonderd. Wie is die Karl Jenkins en wat heeft hij nog meer allemaal op muziekgebied gedaan ? Meer hierover op deze pagina.
 

Tijdens het Holland festival 2009 werd door de NPS een concert uitgezonden van Antony Hegarty samen met het Metropole Orkest. Toen ik dit concert op TV zag was ik daar behoorlijk van onder de indruk, zodanig zelfs dat ik het nodig vond om clips van dit concert op You Tube te plaatsen zodat ook anderen ervan kunnen genieten. Sindsdien heb ik massa's positieve reacties van mensen van over de hele wereld gehad op de geplaatste filmpjes. Tijdens de uitzending van zomergasten heeft actrice Carice van Houten de clip van Antony's versie van Crazy in love (Beyonce) laten zien. Daarna nam het aantal bezoekers van deze clip op You Tube enorm toe. Klik hier om naar mijn 'Antony' pagina te gaan
 

Video's van en info over diverse favoriete bands en artiesten zoals

The Irrepressibles
Joanna Newsom
Björk
King Crimson
Nick Cave
Tom Waits
Moddi

Hier wordt aan gewerkt !  

Score for an Imaginary Movie

Mijn persoonlijke muziekproject. 12 Stukken die samen de soundtrack vormen voor een denkbeeldige film (plus een Bonus Track).
Sluit je ogen tijden het beluisteren van de stukken en creër je eigen beelden erbij.

Meer ....  

(c) AardeWerk 2018
- heeft u klachten over gebruikt beeld en/of geluidsmateriaal - Stuur mij dan een mailtje