Gr.Int.Ch  Nikita

Hallo kattenliefhebbers wij zijn Albert en Conny eigenaar van Cattery Siasly en wonen in Breda.

Sinds een paar jaar hebben wij heilige birmanen,onze cattery bestaat uit 8 poezen en 4 katers verderop op onze website zullen wij ze allemaal laten zien en bespreken.(vier poezen zijn gesteriliseerd en alle katers gekastreerd)

Het is allemaal begonnen toen onze pers is overleden wilden wij een nieuw katje en dat is dus een heilig birmaantje geworden.Birmaantjes kunnen niet zo goed tegen alleen zijn dus hebben we er nog maar één genomen.Al gauw volgde de rest en u raad het al we waren besmet door het katten virus.Onze cattery was geboren.We hebben nu dus ieder jaar af en toe en nestje birmaantjes in alle kleurtjes.

We zijn fokkerlid van Mundikat (FIFe) onze kattenvereniging,het is een leuke kattenvereniging en staan altijd voor je klaar.Ook zijn we lid van de NLKV en Felikat Rasclub Heilige Birmanen.

Gezondheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen hier dus dan ook alles aan.We hebben 24 uur per dag beschikking over onze dierenarts indien nodig.

Het karakter staat bij ons ook hoog in het vaandel en we proberen dus dan ook goede combinaties te vinden zodat wij dan gezonde lieve kittens kunnen krijgen.

De schoonheid staat bij ons pas op de derde plaats en dat is altijd afwachten.

We hebben een eigen dekkater die super lief is mooi van bouw en type en een super gezondheid heeft.

We hopen dat u nieuwsgierig bent geworden en onze website graag wil bezichtigen.

U kunt dit doen door te klikken op de diverse items onder aan de pagina.

U begint bij de poezen en kan dan met de knop next de hele pagina in één keer doorlopen.

Als u wilt kunt u natuurlijk ook een berichtje achterlaten in ons gastenboek wij stellen dit zeer op prijs.

Mocht u vragen hebben over birmaantjes of interesse hebben in één van onze kittens dan kunt u altijd bellen wij staan u graag ter woord.Mailen mag natuurlijk ook.

Wat de kleuren betreft fokken wij op dit moment in alle bestaande kleuren en sinds kort ook  tortie.

 

        

Onze buitenren is klaar zie hieronder het resultaat.

De ren is 5,5 meter lang en 2 meter breed de hoogte is ook 2 meter en aan het huis is hij zelfs 2,75 meter hoog voorzien van een deur naar de tuin en een deur om de ren even af te kunnen sluiten.

 

 

 

 

Ons nieuwe katerverblijf is eindelijk klaar.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 


 


 


Free counter and web stats

Update 01-01-2015