LEO’s DRUGSTORE

(nu-) JAZZ – LATIN – FUNK

 

HOME          MUZIKANTEN          REPERTOIRE          LINKS          MEDIABERICHTEN          CONTACT

Leo's Drugstore is een energieke swingende 7-mansband met een bijzondere eigen sound en repertoire. De bandleden zijn afkomstig uit de driehoek Haarlem, Leiden & Utrecht en brengen samen heel veel muzikale ervaring op het podium.

Regelmatig treden ze op in Jazzcafe's en Jazzclubs en staan ze op Jazzpodia- en festivals (o.a. Meerjazz in Hoofddorp, Jazz in het Dorp Amstelveen, Haarlem Jazz, Jazz aan de Plazz in Nieuwkoop, Jazzin' Woerden, Perdido Hillegom en de Haarlem Jazz Club). De band heeft twee CD's gemaakt.

Het repertoire bestaat uit een mix van instrumentale en vocale nummers van o.a. Herbie Hancock, Duke Pearson, Chick Corea, Miles Davis, Art Blakey & the Jazz Messengers, Stan Getz en andere bekende jazz-klassiekers, maar ze spelen ook composities van Astor Piazzolla, Janis Ian, JazzInvaders, Nicola Conte, Manu Katché, Snarky Puppy en Georgie Fame.

De unieke sound van de drie blaasinstrumenten trompet, saxofoon en trombone in combinatie met vibrafoon, de eigen maatwerk arrangementen en het niet alledaagse repertoire maken de band uniek in zijn soort.

Laat u verrassen door de mannen van Leo's Drugstore en hun aanstekelijk swingende muziekmix van latin, funk en jazz !

 

AGENDA:

 

Zo 20SEP2020: Kaleidoscoop Nieuwkoop 15:30-18:00

Zo 11OKT2020: Gluren bij de Buren Lisse Bibliotheek 15:00-18:00

Zo 31JAN2021: Scagon theater Schagen 14:30-17:30